Skrivnost bogov v službi vašega telesa

Tudi bogovi včasih potrebujejo pomoč in v stari Grčiji so se pri zdravstvenih zadregah posvetovali s Paianom. Ta je že v teh pradavnih časih odkril, da ima na videz povsem vsakdanji cvet potonike v sebi pravo zakladnico lepotnih čarovnij. Cvetlica z latinskim imenom Paeonia je tako postala čudežna rešitev za vsakršno težavo in nepravilnost, ki bi se pojavila na koži številnih boginj grškega Olimpa. Zaradi potonike so bile boginje mlade, njihova koža voljna in svilnato gladka.

Legende o naravni moči potonike so kmalu začele krožiti tudi med ljudmi. Prav z njo je človeštvo dobilo vir mladosti – popolnoma naraven, varen in prav zato izredno učinkovit način ohranjanja ognja življenja v telesu. Nekaj tisočletij kasneje je potonika spet v središču pozornosti, saj je kot navdih in simbol postala jedro uspeha blagovne znamke PEVONIA BOTANICA.

PEVONIA BOTANICA je prva izbira najbolj prestižnih SPA in wellness centrov po vsem svetu pa tudi ena najbolj cenjenih linij kozmetike za uporabo doma. Blagovna znamka ponuja izredno široko izbiro več kot 250 različnih, z naravo prepojenih izdelkov in vrst nege, ki vsaka na svoj način rešujejo vse znane težave kože. Skrivnost uspeha linij temelji na dosledni kombinaciji najsodobnejših odkritij znanosti in najbolj žlahtnih naravnih učinkovin.

pevonia