MYOXY-CAVIAR, PHYTOPEDIC

: RAZVAJA. IZBOLJŠA VIDEZ. POMLADI.

Osvežitev rok in stopal

RAZKOŠNA NEGA ROK S KAVIARJEM
Youth-Renew Caviar Hand Treatment

Razkošna nega s kaviarjem vsebuje bogate sestavine proti staranju, ki pomlajevalno vplivajo na vaše roke. Naravni encimi bodo poskrbeli, da bodo roke spet zasijale, piling z jojobinimi zrnci pa bo nežno odpravil sledi nečistoč. Profesionalno nego končamo z nanosom bogate kaviarjeve kreme. Roke so po negi izredno gladke, navlažene in mladostne.

POSVETLITVENA NEGA ROK
Lightening Hand Treatment

Profesionalna nega za zaščito rok pred prezgodnjim staranjem, negladko teksturo in pojavom pigmentnih madežev. Nežni piling odstrani odmrle celice in sledi nečistoč, sledi nanos posebne posvetlitvene maske, nega pa se konča z razkošno kaviarjevo kremo. Vaše roke bodo spet sijoče, gladke in mladostne.

OBNOVITVENA NEGA ROK
Regenerating Hand Treatment

Roke zelo izpostavljene zunanjim vplivom in tudi sonce jim ne prizanaša, zato se hitro izsušijo. Obnovitvena nega vključuje nanos vitaminskega olja in sivkine maske, ki se najprej segreje, da omogoči absorpcijo sestavin proti staranju, nato pa se ohladi in kožo osveži. Vaše roke bodo svilnato gladke in globinsko navlažene.

KAVIARJEVA NEGA ZA STOPALA
Youth-Renew Caviar Foot Treatment

Privoščite svojim stopalom razkošno nego s kaviarjem proti staranju. Specialistka za nego najprej nanese naravne encime, sledita piling z jojobinimi zrnci, nato pa še nanos bogate kaviarjeve kreme. Vaša stopala bodo po negi lahka, sveža in mladostna.

NEGA ZA UTRUJENE IN TEŽKE NOGE
Foot Fatigue, Heavy Legs

Toplo aromatično blato lajša kronične bolečine v mišicah, revmatične težave in artritis. Hkrati odpravlja sledi utrujenosti in izčrpanosti. Nanos gelaTension Relief Foot Gel pa vaše noge osveži in jim omogoči lahek korak.