NYMPHEA

: INTENZIVNO VLAŽI. OHRANJA GLADKOST. POPOLNOMA SPROSTI.

Razvajanje telesa in umiritev duha

PILING S SOLJO IN AROMATIČNIMI OLJI
Aromatherapy Body Salt-Glow

Izvlečki ylang-ylanga, mandarine in sivke bodo poskrbeli, da bo koža vašega telesa znova zasijala. Medtem ko bodo prijetne arome razvajale vaše čute, bo koža na telesu zglajena, svilnato mehka in nahranjena z minerali. Piling s soljo je tudi idealna priprava na katerokoli drugo telesno nego, saj pripomore k še večji učinkovitosti.

GLADILNA NEGA TELESA S PILINGOM
Full Body Polish Treatment

Prvi korak za učinkovit program telesne nege. Nežno in globoko čiščenje bo odpravilo odmrle celice, nečistoče ter kopičenje sebuma in vašo kožo razstrupilo. Gladilna nega mehča in gladi suhe, grobe predele ter pomlajuje videz kože. PEVONIA BOTANICA jo priporoča za vse tipe kože.

PILING Z ALGAMI ZA SVILNATO GLADKO KOŽO
Silky Skin Body Scrub With Micronized Seaweed

Nežno, a globinsko očisti nečistoče, odmrle celice in kopičenje sebuma. Na vašo kožo pa piling, obogaten z algami, deluje tudi razstrupljevalno. Gladi suhe, grobe predele in razkrije svilnato kožo. Piling je primeren za vse tipe kože. PEVONIA BOTANICA vam ga zlasti priporoča pred serijo telesnih neg.

GLADILNA POVIJALNA NEGA Z ALGAMI
Seaweed Smoothing Body Wrap

Profesionalna nega z algami razstruplja in spodbuja cirkulacijo, hkrati pa izboljšuje tonus na problematičnih delih telesa: v pasu, stegnih, bokih, na trebuhu in zadnjici. Koža je po negi že na pogled bolj gladka.

ANTISTRESNA AROMATERAPEVTSKA NEGA
De-Stress Aromatherapy Cocoon

Že umiritev telesa in pravilno dihanje poskrbita, da se vaše telo počasi znebi sledi stresa. Ko pa bo prepojeno z blagodejnimi učinki naravnih eteričnih olj, bo stres preprosto izginil. Preplavil vas bo čudovit občutek topline in popolne sprostitve tako telesa kot duha.

POVIJALNA NEGA S SAMOSEGREVAJOČIM BLATOM
Desert Heat Body Wrap

Ovijte se v naravno bogastvo rdečih alg in zlatega blata iz arizonske puščave, obogatenega z bakrom, magnezijem in cinkom. Ko bodo zdravilni in hranilni minerali prodirali v telo, boste začutili, kako se vsak del vašega telesa sprošča in kako izginja utrujenost. Prijetno toplo, blago in peneče povijanje bo odpravilo še zadnje sledi stresa in počutili se boste prerojeno.

POVIJALNA NEGA Z BLATOM
Moor Mud Body Wrap

Tisočletja znani zdravilni učinki črne magme sproščajo mišice, blažijo bolečine, spodbujajo prekrvavitev in odpravljajo stres. Toplo aromatično blato, ki vam ga specialistka za nego nanese na celotno telo, je bogato z naravnimi vitamini in encimi. Nega z blatom je priporočljiva zlasti za vse s kroničnimi bolečinami v mišicah, revmatičnimi obolenji, športnimi poškodbami pa tudi za tiste, ki so močno izčrpani.

ORIENTALSKA NEGA Z RASULOM
Moroccan Cocoon Rassoul Body Wrap

Naravno blato z izrednimi blagodejnimi učinki pridobivajo v rodovitnih dolinah Maroka. Vulkanski pepel na kožo deluje čistilno in ji pomaga zadržati vlago. Kožo preskrbi z minerali, jo obnavlja, vlaži, pomlajuje in gladi, hkrati pa odpravlja sledi stresa in izčrpanosti. Bogastvo preteklosti za zdravo, močno sedanjost in prihodnost.

AROMATERAPEVTSKA MASAŽA TELESA
Aromatherapy Body Massage

Učinkovito odpravlja sledi stresa in napetosti v mišicah, pomirja in sprošča. Deluje tudi kot naravni diuretik, vaše telo globinsko razstruplja. Koža je po masaži intenzivno navlažena in svilnato gladka.

NEGA LASIŠČA IN LAS Z BLATOM
Scalp and Hair Massage with Aromatic Moor

Za lase, ki sijejo od zdravja. Črna magma ima izredno dobrodejne učinke tudi na lase in lasišče. PEVONIA BOTANICA jo priporoča tudi za odpravljanje težav z luskavico.

NEGA LASIŠČA IN LAS Z RASULOM
Scalp and Hair Massage with Rassoul

Profesionalna nega temeljito očisti, navlaži in nahrani lasišče. Preprečuje nastanek prhljaja in deluje antistresno. Lasje so nahranjeni in spet sijoči. Idealna za mastno lasišče in lasišče s prhljajem.

TROPSKA MASAŽA PROTI STARANJU Z MANGOM IN PASIJONKO
De-Aging Body Massage Tropical Oasis – Mango-Passion Fruit Yogurt

Kombinacija izvlečkov manga in pasijonke vas bo popeljala v čudovito tropsko oazo. Vaši čuti se bodo nežno predramili, telo bo kot prenovljeno, koža pa sveža, gladka in sijoča.

TROPSKA MASAŽA PROTI STARANJU Z ANANASOM IN PAPAJO
De-Aging Body Massage Tropical Escape – Papaya-Pineapple Crème Fraîche

Razkošje za čute in vrhunska nega za telo. Poleg papaje in ananasa boste začutili še topel vonj vanilje, koža bo vidno nahranjena, sledi utrujenosti pa bodo izginile. Nega je primerna tudi za kožo s prezgodnjimi znaki staranja.