NYMPHEA anticelulit

: OBLIKUJE TELO. ODPRAVLJA CELULIT. GLOBINSKO RAZSTRUPLJA.

Aktivno proti pomarančnemu videzu

GLADILNA NEGA TELESA S PILINGOM
Full Body Polish Treatment

Prvi korak za učinkovit program telesne nege. Nežno in globoko čiščenje bo odpravilo odmrle celice, nečistoče ter kopičenje sebuma in vašo kožo razstrupilo. Gladina nega mehča in gladi suhe, grobe predele ter pomlajuje videz kože. PEVONIA BOTANICA jo priporoča za vse tipe kože.

PILING Z ALGAMI ZA SVILNATO GLADKO KOŽO
Silky Skin Body Scrub with Micronized Seaweed

Profesionalni piling vašo kožo nežno, a globinsko očisti nečistoč, odpravi odmrle celice in kopičenje sebuma. Na vaše telo deluje tudi razstrupljevalno. Gladi suhe, grobe predele in učinkovito gladi kožo. Primeren za vse tipe kože. Posebno pa je priporočljiv pred različnimi vrstami telesne nege.

NEGA Z ZELENO KAVO
Green Coffee Body Wrap

Edinstvena nega zmanjšuje celulit, deluje shujševalno in dobrodejno vpliva na tonus kože. Spodbuja naravno sposobnost telesa, da topi maščobo, povečuje delovanje metabolizma in preprečuje zastajanje vode. Žlahtna stoodstotna zelena kava, bogata s klorogensko kislino, polisaharidi, proteini in eteričnimi olji, gladi strukturo kože ter tako učinkovito zmanjšuje nastajanje celulita in odpravlja videz pomarančne kože.

RAZSTRUPLJEVALNA NEGA Z ALGAMI
Detox Thallasso Body Wrap

Telo ovijte v morske alge. Profesionalna nega razstruplja suho, izčrpano kožo in ji zagotovi potrebne minerale. Vaše telo bo prekrito s toplo odejo alg, ki odpravlja stres in strupe. Koža telesa bo navlažena, ponovno mladostna in prenovljena.

GLADILNA POVIJALNA NEGA Z ALGAMI
Seaweed Smoothing Body Wrap

Profesionalna nega z algami razstruplja in spodbuja cirkulacijo, hkrati pa izboljšuje tonus na problematičnih delih telesa: v pasu, na stegnih, bokih, trebuhu in zadnjici. Koža je po negi že na pogled bolj gladka.

GLADILNA ANTICELULITNA MASAŽA
Skin Smoothing Massage – Cellulite

Kombinacija alg Laminaria Digitata in Fucus Vesiculosus skupaj z izvlečkom gvarane učinkovito odpravlja strupe, spodbuja metabolizem kože, jo gladi in zmanjšuje kopičenje celulita. Priporočljivo za vse tipe kože.